Οι Αγιασμοί των Συστημάτων μας

Η αρχή κάθε Προσκοπικής χρονιάς ξεκινά με τους Αγιασμούς των Συστημάτων μας. Έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν Αγιασμοί σε όλα τα Συστήματα της Περιφέρειάς μας.

Αγιασμός 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας

2018-10-14-PEPAK-Article-Gallery-Agiasmoi-2018-1o IerapetrasΤην Κυριακή το απόγευμα 30 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας για την έναρξη της νέας Προσκοπικής Χρονιάς στην Εστία της οδού Κύπρου.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον αιδ. πατήρ Μιχαήλ Ξυδιανό ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με εκπλήρωση των στόχων και επιτυχία των δραστηριοτήτων.

Αμέσως μετά, ο Αρχηγός Συστήματος Γ. Γιακουμάκης ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους τους Προσκοπισμού που παραβρέθηκαν στον Αγιασμό και ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Ανατολικής Κρήτης κ. Εμμ. Μακρυνάκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κ. Ι. Γερομαρκάκη. Στη συνέχεια παρουσίασε στους γονείς τα Ενήλικα Στελέχη που θα δραστηριοποιηθούν στα προσκοπικά τμήματα τη νέα χρονιά.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Ανατολικής Κρήτης κ. Εμμ. Μακρυνάκης αναφέρθηκε στην παραδοσιακή  «δύναμη» των Προσκόπων της Ιεράπετρας και δήλωσε την αμέριστη και διαρκή βοήθεια της Περιφερειακής Εφορείας στο σύστημα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κ. Ι. Γερομαρκάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Επιτροπής ώστε το σύστημα να είναι οικονομικά αυτοδύναμο, και ζήτησε την υποστήριξη των γονέων στο έργο της Επιτροπής.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν σε ένα όμορφο βίντεο οι δράσεις της προηγούμενης χρονιάς, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μικρό κέρασμα, προσφορά του ξενοδοχείου OSTRIA Resort & Spa.

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας ή απλά να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύστημα, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τρόπους & ώρες επικοινωνίας.

Αγιασμός 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου

2018-10-14-PEPAK-Article-Gallery-Agiasmoi-2018-2o IrakliouΤο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη εστία του Συστήματος ο ετήσιος Αγιασμός.

Την Περιφέρεια των Προσκόπων Αντολικής Κρήτης αντιπροσώπευσε η Περιφερειακός Έφορος Κα Χανιωτάκη Νεκταρία.

Το μήνυμα του Αρχηγού Συστήματος:

«Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Είμαι σίγουρος φέτος μας περιμένουν νέες φιλίες και ακόμα περισσότερες εμπειρίες ζωής και όχι μόνο. Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική και γεμάτη προσκοπική χρόνια.»

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου ή απλά να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύστημα, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τρόπους & ώρες επικοινωνίας.

Αγιασμός 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου

2018-10-14-PEPAK-Article-Gallery-Agiasmoi-2018-3o IrakliouΤο Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018 τελέστηκε ο Αγιασμός του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου. Παρουσία του Λιμενάρχη Ηρακλείου Κου Ευθύμιου Δουβή & όλων των τμημάτων του Συστήματος.

Την Περιφέρεια των Προσκόπων Αντολικής Κρήτης αντιπροσώπευσε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος, Κος Νικολαΐδης Παναγιώτης.

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου ή απλά να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύστημα, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τρόπους & ώρες επικοινωνίας.

Αγιασμός 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ηρακλείου

2018-10-14-PEPAK-Article-Gallery-Agiasmoi-2018-4o IrakliouΠαιδικές φωνές, ζωηρά χαμόγελα, αστραφτερά μάτια. Είναι αλήθεια πως είχαν λείψει πολύ από το Λόφο μας το καλοκαίρι που πέρασε. Έτσι, λοιπόν, μετά τις θερινές κατασκηνώσεις των τμημάτων, την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο χώρο του Συστήματος, στο Λόφο της Βίγλας. Παιδιά, γονείς, φίλοι, νέα μέλη και βαθμοφόροι έδωσαν το παρών στον Αγιασμό μας, ώστε και η νέα αυτή χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και ακόμα περισσότερους. Την Περιφέρεια των Προσκόπων Αντολικής Κρήτης αντιπροσώπευσε η Περιφερειακός Έφορος Κα Χανιωτάκη Νεκταρία. Περισσότερα εδώ: bit.ly/Agiasmos-4ou-AP-2018.

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ηρακλείου ή απλά να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύστημα, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τρόπους & ώρες επικοινωνίας.

Αγιασμός 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού

2018-10-14-PEPAK-Article-Gallery-Agiasmoi-2018-6o AlikarnassouΤο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 τελέστηκε ο Αγιασμός του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού. Παρουσία των μελών του Συστήματος.

Την Περιφέρεια των Προσκόπων Αντολικής Κρήτης αντιπροσώπευσε η Περιφερειακός Έφορος Κα Χανιωτάκη Νεκταρία.

Εαν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού ή απλά να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύστημα, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τρόπους & ώρες επικοινωνίας.

 

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης εύχεται σε όλους: ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης